Tereza H. si vyslechla děsivá slova! Státní zástupce šokoval i jejího advokáta!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. března 2019 20:28

Proces s Terezou H., které se v Pákistánu zpovídá z podezření z pašování devíti kilogramů heroinu, stále nekončí. I ve středu musela mladí Češka k soudu. Tam se ovšem dozvěděla velmi nepříjemné věci!

Tereza dnes u soudu podle serveru Expres vypadala sebevědomě a rozdávala úsměvy. Nakonec jí ale úsměv na tváři ztuhl, když se kvůli ní začali hádat dvě důležité postavy celého procesu!

Během dnešního líčení se dokončil Terezin obhájce svou závěrečnou řeč. A jak se od obhájce čeká, zopakoval, že je jeho klientka nevinná! Jenže státní zástupce to vidí jinak!

Podle něj kufr, ve kterém celníci objevili heroin, byl majetkem Terezy. Advokát mladé Češky přitom celou dobu tvrdí opak! Nakonec žalobce pro dívku navrhl nejtvrdší možný trest!

Tereza by si tak v Pákistánu mohla odsedět i 10 let! To je ale stále maličkost v porovnání s trestem, ke kterému byl dnes jiný Čech na Bermudách odsouzen za pašování 2,9 kilogramu heroinu! Ten si má dokonce odsedět 30 let!

O tom, jestli dostane Tereza tvrdý trest, by mělo být jasno už brzy. Další soudní stání bude 20. března, na něm už by měl padnout i rozsudek!

Češku zadrželi na letišti v Láhauru 10. ledna 2018 s devíti kilogramy heroinu v kufru. Už více než rok čeká, až soud rozhodne o jejím osudu. Už od prosince 2018 se mluví o tom, že se proces chýlí ke konci, jenže verdikt stále nebyl vynesen. Tereza podle svých slov stále věří, že bude brzy doma s rodinou. 

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Drogy Pákistán