Svět je otřesen! Matka odvedla děti do lesa, tam je brutálně popravila!

Ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. února 2019 14:59 | Aktualizováno: 26. února 2019 19:55

Michiganští policisté vyšetřují obzvlášť děsivý případ. Na šílenou matku upozorňovaly sociální pracovnice, obávaly se totiž, že by mohla ublížit sobě i svým třem dcerám. Úřady nejednaly a obavy se bohužel vyplnily. Případ je tak brutální, že se o něm píše po celém světě.

Je to případ, ze kterého mrazí. V lesnaté části amerického státu Michigan objevili policisté čtyři lidská těla bez známek života. Osmadvacetiletá Aubrianne Mooreová vztáhla ruku na všechny tři své nezletilé dcery a pak sama spáchala sebevraždu.

Co se osudného dne stalo? Aubrianne zfalšovala žádanku od lékaře a vyzvedla dvouletou Alainu, šestiletou Cassidy a osmiletou Kyrie ze školy. Své děti vzala ještě naposledy na oběd a pak už je odvedla do lesa.

Tam je zastřelila loveckou puškou, která patřila jejímu příteli. Na příjezdové cestě před jeho domem se pak zabila i ona sama. „Asi si myslela, že tím své děti před něčím chrání,“ řekla podle deníku The Mirror místní šerifka Michelle LaJoye-Youngová.

Šerifkou je 39 let a na podobný případ si nevzpomíná. „Toto je jeden z nejtěžších případů, o kterých jsem slyšela, a naši vyšetřovatelé to cítí stejně. Pro naši komunitu je to zdrcující,“ dodala.

Aubrianne Mooreová přitom vzbuzovala podezření už v minulosti. Dcery třeba odmítala pustit do školy, protože se domnívala, že zemřou při havárii autobusu nebo se otráví ve školní jídelně. Nic takového se přitom rozhodně nestalo.

Varovaly před ní dokonce i sociální pracovnice, které už měsíce před tragédií upozorňovaly, že se matka tří dcer nechová rozumně. „Věřím, že má mentální poruchu a jejím následkem může dotyčná osoba ublížit sobě i svým bližním,“ uvedla tehdy jedna z pracovnic sociálky. Tragédii přesto nikdo nezabránil.

Témata: krimi USA Policie USA