Poprask v Primarku! V oblíbeném obchodě Čechů našli v ponožkách kus lidského těla!

Primark

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. ledna 2019 14:31

Síť obchodů s levným oblečením Primark sice u nás nemá své pobočky, i tak je mezi Čechy nesmírně oblíbená. A to natolik, že se do nejbližších prodejen ve Vídni a Drážďanech dokonce pořádají skupinové zájezdy. Nejnovější incident ale možná mnoho kupujících od další cesty odradí.

Jeden ze zákazníků totiž v zakoupeném páru ponožek objevil lidskou kost! Nález ho natolik šokoval, že má nyní díky němu trauma.

Policisté, kteří nález lidské kosti v Essexu potvrdili, nyní spolupracují s vedením obchodu na objasnění celého případu.

"Primark tuto záležitost bere vážně a již provedl vyšetřování v továrně dodavatele, kde byly ponožky vyrobeny," sdělil televizi SkyNews mluvčí Primarku.

Podle něj ale neexistují žádné důkazy, které by naznačovaly, že v továrně došlo k nějakému incidentu, tudíž je pravděpodobné, že kost byla do páru ponožek schována později.

Policie zatím neví, jaký je původ kosti ani jaké osobě patřila, laboratorní analýzy zatím také neodhalily věk oné osoby. Kost je však čistě bílá a nemá na sobě zbytky masa a kůže. 

Jestli byla kost vložena mezi ponožky až v obchodě a šlo o úmysl nebo pouze nevhodný žert ukáže až vyšetřování. Vedení Primarku se ale zákazníkovi za incident omluvilo.

Témata: primark tajemství záhady