Slovenskem otřásá ŠOKUJÍCÍ VIDEO! Krvavou bitku mladých dívek řeší policie!

Bitka nezletilých školaček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. ledna 2019 15:35

Slovenským internetem se jako blesk šíří video, které zachycuje šokující bitku dvou nezletilých dívek v Košicích. Záběry jsou tak brutální, že se do celé věci vložila i policie.

Video pochází ze začátku letošního roku a zobrazuje dvě dívky ve věku 15 a 16 let, které přihlížejí žáci základní školy. Záběry se dostaly na internet, kde rezonují sociálními sítěmi.

Případem se kvůli brutalitě začala zabývat slovenská policie, která obě zúčastněné dívky obvinila z výtržnictví. Třetí osobu, která byla do bitky zapletena, policie kvůli nízkému věku nemůže stíhat. Je jí teprve 12 let.

Podle slovenských médií by dívkám za násilný čin hrozilo odnětí svobody na šest měsíců až tři roky, jde ale o mladistvé, a tak se trestní sazba snižuje na polovinu. Přesto pravděpodobně stanou před soudem.

Trestního činu se podle policie ale dopustili i "diváci" krvavé bitky, protože policii nenahlásili trestní čin. Místo, kde k incidentu došlo, je přitom dobře známé. Nejde v něm o první případ násilí. Policie proto posílí zdejší hlídky.

Témata: Slovensko Násilí