V Rusku zemřela nadějná sportovkyně (†15): O život ji připravila hloupá chyba!

Irina Rybnikovová 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. prosince 2018 16:49

Teprve před dvěma měsíci se stala mistryní Ruska! Život i nadějnou kariéru měla pro sebou. Osud byl však k Rusce Irině Rybnikovové († 15) krutý!

Mladá dívka měla nadějně rozjetou sportovní kariéru, osudovou se jí ale stala fatální chyba, která ji stála život! Irina podle zpráv ruských médií zemřela v důsledku „tragické nehody“.

A co se vlastně stalo? Podle rodiny, která žije v sibiřském městě Bratsk, se šla dívka vykoupat. Mobil si ještě předtím zapojila do nabíječky. Později byla nalezena mrtvá ve vaně.

Mobilní telefon jí podle všeho upadl do vany. Následný zásah elektrickým proudem Irinu připravil o život.

„V srpnu se stala kmotrou mé malé dcery. Moje dítě ji zbožňovalo,“ truchlí Irenina sestra Tatiana (25). „A teď už s námi není. Naše srdce jsou zlomená. Doma je bez nmí tak ticho. A cítíme tu prázdnotu,“ řekla tatiana deníku Komsomolskaja pravda.

Irina byla hvězdou sportu Pankrátione, jednoho z nejstarších bojových umění, ze kterého vzešlo později řecko-římské zápasení. Dnes je tento sport samozřejmě poněkud odlišný a je ovlivněn styly jako  box, karate a džúdžucu.

Byla dokonce tak dobrá, že byla vybrána do ruské reprezentace! „Snila o tom, že se stane mistryní světa," prozradil Irinin kamarád.

Témata: Irina Rybnikovová Rusko