Tereza H. to schytala ze zahraničí: Jsi hloupá! Přísný trest si zasloužíš! Užij si to ve vězení!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. prosince 2018 13:20

O případ Terezy H., která byla v lednu v Pákistánu zadržena na letišti s devíti kilogramy heroinu, se v posledních dnech zajímají i velká zahraniční média – například ta britská nebo australská. Tak jsme se podívali na to, jak na její příběh reagují čtenáři ve světě. A ukazuje se, že si o ní nemyslí nic hezkého!

Deníky jako Daily Mail, The Mirror nebo The Sun či Daily Star vysvětlují, že pákistánští celníci zadrželi Terezu údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech.

S odkazem na pákistánský tisk také píší, že se chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů drogy za 1,1 milionu liber našli celníci v jejím kufru. Britský bulvár vysvětluje, že by Tereza mohla dostat až 10 let. Zmiňuje i to, že se dvaadvacetiletá modelka u soudu rozplakala, když zjistila, že bylo jednání opět odloženo.

Články jsou samozřejmě doplněny řadou fotek mladé Terezy – a to jak z jejích cest k pákistánskému soudu, tak i z jejich sociálních sítích. A zjistili jsme, že se pod nimi začaly objevovat hodně ostré komentáře! Řada zahraničních čtenářů dala jasně najevo, že Terezu považuje za „hloupou“ modelku.

„Tolik krásy a mozek žádný,“ posteskl si například jeden z čtenářů deníku Daily Mail. „Teď je pozdě na to plakat,“ přidal se další. „Tak hloupá,“ napsal jiný do diskuze pod článkem.

„To se lidé nikdy nepoučí? Necítím žádnou soustrast s nikým, kdo byl chycen při pašování,“ napsal další britský čtenář. „Užij si těch 10 let v pákistánském vězení, necítím k tobě žádné sympatie,“ přidal se další.

Jiní naznačili, že se má Tereza na co „těšit“, protože ji každých 30 minut budou navštěvovat dozorci. Další zpochybnili Terezinu kariéru a napsali, že dnes se pojmem modelka říká každé ženě od 14 let, která má falešné obočí!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán Media Velká Británie