Brutální satanský rituál! Žena si pozvala domů partnera, zvracet se chtělo i vyšetřovatelům!

Vražda, ilustrační foto

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

30. listopadu 2018 16:31

Rusko šokoval nezvykle drastický případ vraždy mladé dívky. Ta si pozvala domů po krátké známosti potenciálního partnera, udělala ale největší chybu v životě. Namísto příjemně zakončeného rande ji mladík nejprve brutálně zavraždil a poté s jejím tělem vykonával drsné praktiky.

Jedenadvacetiletá Ruska Ilona Yakovleva si pozvala do bytu o rok staršího mladíka Artema Dylkova. Dvojice spolu trávila čas v bytě, kde Ilona pobývala se svými rodiči, kteří byli tou dobu v práci.

Ilona s Artemem trávili čas u drinku a v dívce se pravděpodobně rozhořely naděje na nový vztah, ty se ale během sekundy zhroutily. Artem totiž zničeho nic Ilonu napadl a brutálně ji znásilnil.

Tím to ale neskončilo, naopak. Po otřesném činu se uchýlil k ještě větší brutalitě a mladou ženu uškrtil. Na její mrtvé tělo následně kreslil esoterické kresby, které podle tamních médií mají souviset se satanismem. Nakonec z bytu utekl

Detaily vraždy média neuvádí, údajně ale šlo o pohled pouze pro silné žaludky. Mrtvou dívku navíc našla doma až její matka, která okamžitě zavolala pomoc. Lékaři ale neměli šanci dívce jakkoliv pomoci.

Artem byl zatčen a případ několik měsíců rezonoval celým Ruskem. Soud mu nakonec vyměřil trest ve výši 22 let za mimořádně krutou a brutální vraždu.

Témata: Lidé Vražda krimi Rusko