Tereza H. má strach z trestu? Ve vězení uvažuje o sebevraždě!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

28. listopadu 2018 16:54

Už dlouhých 10 měsíců žije Tereza H. ve vězení v pákistánském Láhauru. Když ji v lednu chytili celníci na letišti s devíti kilogramy drog, samotnou ji asi ani nenapadlo, jaké peklo ji čeká! Dokonce jí prý teď hlavou běhají i myšlenky na sebevraždu!

Proces s Terezou se konečně chýlí ke konci! Mladá Češka se nechala opakovaně slyšet, že už brzy bude volná a že se vrátí domů! Zdálo se, že si vůbec nepřipouští, že by mohla v pákistánském vězení strávit několik příštích let!

Novinář Arshad Ali, který případ Terezy sleduje a je s ní v kontaktu, serveru Expres řekl, že Terezu naposledy viděl v úterý. Zdá se ale, že tentokrát jí vůbec nebylo do smíchu! Dokonce se u soudu rozplakala!

„V posledních dnech je hodně smutná, chybí jí Česká republika a stýská se jí po rodině,“ uvedl nedávno novinář, který pracuje pro televizi Dunya News.

Zdá se totiž, že na Terezu až teď dolehla tíha celé její zapeklité situace! A navzdory dřívějším suverénním výrokům o svobodě si začala uvědomovat, že verdikt pro ni nemusí být vůbec příznivý!

Podle pákistánského reportéra dokonce mladá Češka přemýšlí o sebevraždě! „Mému důvěryhodnému zdroji přímo z věznice se Tereza svěřila, že pokud bude odsouzena, tak se zabije,“ tvrdí Arshad Ali.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán