Fuj! Kojit pětileté dítě je hnus! Tahle matka kojí 10x denně své dvě "velké" dcery

show This Morning

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

3. listopadu 2017 1:00

Dnešní díl britské show This Morning, zůstane diváky zřejmě ještě dlouho diskutován. Hosty ranního pořadu byl obyčejný manželský pár, Sophie a Chris, který spolu ale nesdílí manželskou postel. Proč?

Devětadvacetiletá Sophie totiž v noci několikrát vstává a kojí své dvě dcery, které už by s přehledem ukously steak! Podle ní je to ale naprosto přirozené, a tak své dcery - předškolní pětiletou a mladší dvouletou – vesele kojí, co jejich hrdlo ráčí, uvedl tak britský server The Sun.

Komentáře diváků pořadu This Morning na twitteru začaly přibývat, ještě když show běžela. ,,Fuj! Kojit pětileté dítě je hnus! #ThisMorning,‘‘ vesměs se téměř všechny komentáře shodují na jednom. Kojit skoro šestileté dítě rozhodně není normální.

,,Myslím, že je to opravdu divné, pětileté dítě je na tohle opravdu už moc staré.. #ThisMorning,‘‘

,,Pokud mi neuniká nějaká závažná pointa, podle mě je kojení předškolního dítěte přes čáru. #ThisMorning.‘‘

Maminka Sophie si ale z toho, co si myslí okolí nebo lékaři, vrásky nedělá. Podle ní je kojení totiž přání obou jejích dcer, nehledě na to, že když jsou na to od malička zvyklé, nic jiného asi ani chtít nemůžou. Bloggerka Sophie také tvrdí, že ji kojení osvobozuje a upevňuje její vztah s dětmi. Její manžel Chris ale tvrdí, že to Sophie dělá pro sebe a svůj vlastní pocit, jelikož když ukládá děti ke spánku on, usnou bez problému i bez nakojení. Vzápětí ale dodává, že každá matka by si měla moct určit, co je pro její rodinu a děti nejlepší, bez toho aniž by byla souzena okolím.

Těžko říci, jestli měl v tomhle případě chodit tento manželský pár s touto velmi podivnou zálibou do televize, když nechtějí být souzeni okolím. Sophie ale ke svému nezvratnému názoru dodává i ekonomický důvod, a sice ten, že mateřské mléko je přeci zadarmo, takže kojením svých dětí můžete ušetřit až několik tisíc liber ročně. Proč jim kupovat jídlo, že!

Témata: show This Morning