Brutální masakr: Pár rozřezával svobodné matky, kusy těl prodával!

Násilí, ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. října 2018 13:22

Policie vzala do vazby pár muže a ženu, kteří mají na svědomí nejméně 10 vražd v okolí města Ecatepec poblíž Mexico City. Těla lidí, která zabili, pád následně rozřezal a prodával!

Pár části těl svých obětí převážel v dětském kočárku a prodával je. Muž se po zadržení přiznal k vraždě 20 žen z předměstí Mexico City.

V bytě zadržených nalezla policie části těl a další části pak v blízkém okolí. Byly umístěny v kýblech s cementem nebo v ledničce. Místní prokurátor řekl, že pár části těl prodával. Kdo je kupoval, však zatím není jasné.

Sousedé pachatelů vypověděli, že pokaždé, když je viděli, tlačili s sebou dětský kočárek. Policie oba viníky zadržela poté, co v září letošního roku zmizela 28letá Nancy Huitron i se svou dvouměsíční dcerou Valentin.

Muž, označovaný jako Juan Carlos, se doznal k vraždě Nancy a identifikoval další dvě oběti svého běsnění 23letou Arlet Olguín a 29letou Evelyn Rojas. Přiznal se také, že některé oběti před vraždou znásilnil a části jejich těl prodal.

Všechny oběti vražedného páru byly svobodné matky. Nancy Huitron zmizela 6. září. Sousedi informovali policii o jejím zmizení poté, co nevyzvedla své dvě starší dcery ze školy. Její nejmladší dceru, dvouměsíční Valentine se podařilo policii vypátrat. Vrahové její matky jí prodali. Nyní je dítě v péči své babičky.

Juan Carlos a jeho partnerka Patricia předstírali, že se živí prodejem oblečení a jídla. Patricie pak fungovala jako návnada. Lákala ženy na ukázku zboží.

Juan Carlos po zadržení řekl policistům: „Mohl bych si dát sprchu a převléct se, než předstoupím před média? Nejsem žádný špinavý kriminálník.“

Mexiko je stát s největším počtem zmizení žen v celém regionu. Mezi lednem a dubnem tohoto roku zmizelo v Mexiku 395 lidí, z toho 207 žen. Zmizení jsou běžná v oblastech, které jsou pod kontrolou místních gangů a policie se v nich bojí zakročit.Viníci často ani nejsou potrestáni, kvůli nedostatku důkazů, uvádí BBC.

Témata: Mexiko Vražda krimi Násilí