Otřesná smrt Češky v Belgii: Utopila se ve vlastním těle!

Hudba

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2018 14:28

Tragicky dopadla třiatřicetiletá Češka, která se vydala do Belgie na festival Tomorrowland. Z Atverp se ale maminka tří dětí už nevrátila! Zemřela totiž naprosto nepředstavitelnou smrtí!

Češka skončila ve vážném stavu v nemocnici, kde 27. července zemřela. Původně se mělo za to, že se předávkovala extází. Teď se ale objevily děsivé detaily její tragické smrti!

Droga podle serveru Expres způsobila převodnění organismu a žena se tak v podstatě utopila ve vlastním těle! Stejně tragicky jen o pár dní později dopadla i mladá žena z Indie.

Jak lékaři následnou pitvou zjistili, obě před kolapsem si obě daly extázi. Podle policie sice droga k jejich smrti přispěla, ženy se ale nepředávkovaly!

Ve skutečnosti se utopily ve vlastním těle. „Extáze u obou žen vytvořila hormon, kvůli němuž došlo k zadržování vody v těle. Kombinace drog, pocení, vedra a možná i tancovaní vedla k tomu, že ženy vypily příliš velké množství vody. Došlo k tzv. převodnění organismu, které způsobilo jejich smrt,“ uvedli podle serveru policisté.

Témata: Drogy Belgie češi Hudba