Tereza H. má problémy? K soudu přišla s rouškou, výrazně změnila svou vizáž!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. září 2018 12:23

I v září pokračuje v Pakistánu proces se zadrženou Češkou Terezou H. Dívka má kvůli horku, které v Lahauru panuje, zdravotní problémy! K soudu dokonce přišla s rouškou přes obličej!

Tereza se v Pákistánu zodpovídá z pašování drog. Celníci u ní v kufru letos v lednu objevili devět kilogramů heroinu. Před soudcem Tereza stanula v sobotu, kdy zároveň došlo na výslech dalšího ze svědků z celní správy. Další svědek se ale omluvil a tak byl proces opět odročen.

K soudu dorazili i čeští zástupci a tak díky nim dostala dopisy z domova a zároveň jim mohla předat svoje dopisy pro její blízké. Podle zdroje Blesk.cz z Pákistánu má ale Tereza zdravotní problémy – konkrétně kožní problémy, které způsobilo horké pákistánské počasí. A i když prý nejde o nic vážného, znamená to přinejmenším nepříjemnost.

Proces pokračoval i dnes, k soudnímu jednání Tereza přišla se rouškou přes obličej, což vyvolává další spekulace o jejím zdravotním stavu. Zvolila také méně nápadný oděv, než u ní bylo dosud běžné, a změnila si i barvu vlasů – z blond na hnědou.

Podle Blesku došlo na výslech jednoho z členů celní správy. Soud byl následně odročen na 10. září. V tento den měli být vyslechnuti další dva členové celní správy a žena, která se v danou dobu nacházela na letišti.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán