Dusno v královské rodině! Po slovech o Meghan a princezně Dianě je oheň na střeše!

Thomas Markle 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2018 12:07

Thomas Markle od doby, kdy se jeho dcera Meghan loni zasnoubila za prince Harryho poskytl médiím řadu kontroverzních rozhovorů. V tom zatím posledním nařkl svou dceru, která se teď pyšní titulem vévodkyně ze Sussexu, že ho úplně odstřihla ze svého života! Tvrdí také, že se ho královská rodina pokoušela "mlčet".

Markle si vzal do úst Harryho matku, tragicky zesnulou princeznu Dianu - a to se rozhodně nedělá! Podle jeho slov by totiž princezna nedopustila, aby se s ním takto zacházelo. Královský komentátor Richard Fitzwilliams pro britská média uvedl, že poslední komentáře Thomase Marklea rozlítila celou Windsorskou dynastii.

„Thomas Markle by měl vědět, že takový sporný a vysoce osobní rozhovor bude pro královskou rodinu trnem v oku,“ upozornil Fitzwilliams. „Jeho poznámky o tom, co by si princezna Diana myslela, jsou obzvláště kontroverzní!“ upozornil. .

„Královská rodina se od tragické smrti Diany před 21 lety, změnila. Je zřejmé, že svými poznámkami si pan Markle přízeň synů princezny Diany, prince Harryho a prince Williama, rozhodně nezíská,“ varuje před dalším možným vyostřením vztahů.

„Kdyby byla Diana stále mezi námi, myslím, že by si přála, aby spolu Harry a Meghan byli šťastní, což nepochybně jsou,“ prohlásil také otec Meghan. Princi Harrymu bylopouhých 12 let, když jeho matka v roce 1997 zemřela v autonehodě v Paříži.

„Říkám vám, že jsem dosáhl určité meze s Meghan a královskou rodinou. Chtějí, abych mlčel, chtějí, abych prostě odešel. Ale já odmítám mlčet, nebudu potichu,“ vzkázal Thomas Markle.

Diana by podle jeho slov „opovrhla“ tím, jak s ním královská rodina jedná. „To není to, o co Diana bojovala. Princezně Dianě je přičítáno, že změnila královskou rodinu, ale nebyla dokonalá. Byla stále jedna z nich. Myslím, že Meghan je ta, která je přivede do 21. století. Pokud ji nechají to udělat,“ myslí si otec Meghan,

Znalec královské rodiny ale varuje, že jeho výroky jsou velmi nešťastné. Není prý možné odhadnout, jak ovlivní to, co se bude dít dál. „Thomas Markle říká, že se nenechá umlčet, ale rozhovor s tiskem není způsob, jak získat důvěru královské rodiny,“ varuje Fitzwilliams.

Témata: Thomas Markle Meghan Markle Princ Harry Velká Británie královská rodina (gbr) Lady Diana