Ostuda! Češi ohlásili, že jim na koupališti někdo ukradl řízky. Teď jsou všem pro smích!

Policie SR, ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. července 2018 15:05

Bratislava – Hodně kuriózní případ řešila slovenská policie na koupališti v Nitře. A hlavní roli v něm hrála dvojice z Česka!

Slovenská policie na svém facebookovém profilu informovala o tom, že strážci zákona v létě pravidelně navštěvují koupaliště a upozorňují tamní návštěvníky na rizika.

Hodně kuriózní případ řešili v Nitře. Hlavní roli v něm hrál manželský pár z České republiky! „Během této preventivní akce policisté na koupališti řešili i kuriózní případ krádeže oběda. Manželský pár z České republiky jim oznámil, že jim někdo ukradl z deky řízky, které si přinesli na oběd. Stalo se to, když byli v bazénu,“ popsala policie celý případ.

Slováky tato příhoda velmi pobavila, pod příspěvkem tuto „krádež století“ vtipně komentovali. „Normálně mě ani nepřekvapuje, že zmizelé šnicle jsou s policisty řešit právě čeští bratři,“ rýpnul si Milan. „Podle neověřených informací, se rezně našli druhý den ráno, v jiném skupenství, pod toaletním papírem v blízkém lesíku,“ přidal se Miro.

„Tady máte peněženku, jenom nám neberte naše řízky,“ smál se Adrian.  „Češi zůstali bez řízků? Hádám, že jsou hladoví dodnes,“ dodala Elena.

Témata: Slovensko Policie SR krádeže