Slovensko šokoval další útok! Muži brutálně zmlátili mladého Adama, možná už nikdy neuvidí!

Čtyři muži brutálně zmlátili Slováka Adama

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. července 2018 15:26

Čtyři muži napadli v Levicích na Slovensku před posilovnou jedenadvacetiletého Adama tak brutálně, že skončil s vážnými zraněními v nemocnici. Podstoupil už dvě operace a hrozí, že na jedno oko neuvidí. Šokující je na celém případu ale ještě jiná věc.

Velmi brutální útok vyšetřují policisté na Slovensku jen pár týdnů poté, co došlo k vraždě nevinného Filipínce. Nyní se stal obětí mladý muž, na kterého se vrhla čtveřice mužů a brutálně ho zmlátila před posilovnou.

"Dostal jsem několik úderů do hlavy," popsal pro tvnoviny.sk Adam s tím, že poté ho ještě zkopali. Nyní ho čeká třetí operace. Kromě četných pohmožděnin a podlitin má zlomenou lícní kost a poškozené oko, na které už možná neuvidí.

Na celém incidentu je zarážející i to, že si jej muži nahráli na mobil a záběry následně zveřejnili na sociální síti. Nejen, že se svým brutálním činem pochlubili, ale ještě za něj sklidili pochvalu.

Celý případ nyní řeší policie a znalci z oboru lékařství. Pro Slovensko jde ale za krátkou chvíli o další brutální napadení. Před měsícem osmadvacetiletý Juraj H. z Dunajské Stredy brutálně napadl v centru Bratislavy Filipínce a ukopal ho k smrti. 

Filipínec Henry John Serafica Acorda žil v Bratislavě několik let. Pracoval zde v počítačové firmě a podle všeho to byl bezproblémový šestatřicetiletý muž.

V osudnou sobotní noc ho nad ránem v Obchodní ulici v Bratislavě napadl Juraj H., boxer, před kterým se Filipínec snažil bránit dvě kamarádky. Nejprve mu Juraj dal ránu pěstí do obličeje, až zůstal Henry klečet na zemi.

Poté k němu Juraj přistoupil a brutálně jej kopnul do hlavy. Henry se skácel k zemi a už se neprobral. Ve čtvrtek pak podlehl utrpěným zraněním.

Podle serveru tvnoviny.sk si Juraj vše nahrával na telefon a podle záznamu z bezpečnostních kamer na přizabitého Henryho položil nohu a fotil si ho jako trofej.

Témata: útok Slovensko napadení