Zlomená Tereza H. v Pákistánu pláče! Co se stalo v soudní síni?

Tereza H. zadržená v Pákistánu 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. července 2018 19:59

V pondělí se u soudu v pákistánském Láhauru opět objevila Češka Tereza H., která je obviněna, že v pašovala více než devět kilogramů heroinu. Pákistánská média informují o tom, že tentokrát na Češku dolehla špatná nálada, po odchodu ze soudní síně dokonce brečela.

Na rozdíl od jiných stání tentokrát dívka neudržela nervy na uzdě. Na záběrech pákistánské televize Lahore News je sice vidět, že se Tereza H. při příchodu do soudní síně jako vždy usmívala, dobrá nálada jí ale dlouho nevydržela.

Hlavní líčení totiž bylo záhy opět odročeno – konat se má příští týden. Pákistánská média uvedla, že při odchodu ze soudní síně Tereza neudržela nervy na uzdě a rozplakala se.

Prý velmi špatně snáší odloučení od rodiny a navíc ji pořádně štve neustálé posouvání projednávání jejího případu. Podle vlastních slov už nemůže dál čekat.

Jejím pocitů se ale nelze příliš divit - jednání soudu už bylo v minulosti odročeno opravdu mnohokrát, občas i z velmi zvláštních důvodů. Jednou kvůli kriketovému turnaji, pak kvůli poruše elektrárny. Na konci května byl soud odročen kvůli stávce soudců, pak pro změnu kvůli pracovně vytíženému soudci.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán