Další brutální vražda mladé dívky! Někdo ji rozmlátil hlavu na cucky!

Německá policie, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2018 9:32

Německo se ještě neoklepalo z brutálního znásilnění a vraždy nezletilé Susanny a ubodání jiné patnáctileté dívky a už řeší další brutální vraždu. Tentokrát někdo drastickým způsobem zavraždil šestnáctiletou dívku.

Němečtí kriminalisté vyšetřují další případ brutální vraždy. Obětí se tentokrát stala šestnáctiletá teenagerka.

Tělo dívky z dolnosaského Barsinghausenu, které naposledy viděli na místní nádraží krátce po půlnoci, našli o zhruba 12 hodin později náhodní kolemjdoucí nedaleko místní základní školy.

Údajně bylo napůl nahé a celé od krve. Podle deníku Hannoversche Allgemeine Zeitung to policie nepotvrdila, ale ani nepopřela.

Dívka zemřela podle soudní pitvy na následky brutálního zranění způsobeného na hlavě. Útok nebyl sexuálně motivován, uvedl deník Bild.

Policie po pachateli pátrá a obrátila se i na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledá hlavně svědky, kteří dívku viděli naposledy živou. Zkoumá také možnou souvislost s jinou neobjasněnou vraždou z Barsinghausenu.

Nedaleko místa vraždy totiž kriminalisté objevili v dubnu mrtvé tělo 55leté Veroniky B., která zemřela rovněž na napadení. Po pachateli tohoto činu zatím policie neúspěšně pátrá.

Vraždy nezletilých se množí

Za posledních několik týdnů jde už o třetí případ brutální vraždy nezletilé dívky. První se odehrál koncem května, kdy policie vyhlásila pátrání po čtrnáctileté Susanně. Policisté nakonec našli tělo v těžko přístupném terénu v okrajové čtvrti Wiesbadenu.

Podle agentury DPA bylo podle stop na místě okamžitě jasné, že se dívka stala obětí násilí. Policie sdělila, že příčinou Susanniny smrti bylo "použití násilí na krku". Podle dosavadních informací policie se dívka stala obětí "sexuálního a násilného zločinu".

Minulý týden dnes ubodal útočník v parku ve městě Viersen na západě Německa patnáctiletou dívku. Podezřelým z činu je pětadvacetiletý Turek, který se po několika hodinách pátrání policii sám přihlásil.

Dívku rumunského původu pachatel bodl několikrát v poledne ve veřejném parku města Viersen, které leží nedaleko nizozemské hranice. Křičící a krví zbrocené děvče objevili podle bulvárního listu Bild v parku dva bezdomovci, kteří zavolali pomoc. Napadená svým zraněním v nemocnici podlehla.

Témata: Německo Vražda