Uprchlík ji mučil celou noc? Další otřesné detaily brutální vraždy mladé dívky!

Německá policie, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2018 10:56

Média přinášejí stále nové informace o znásilnění a vraždě čtrnáctileté Němky Susanny F. Policie si myslí, že je pravděpodobné, že dívka byla celou noc mučena a že prožila neuvěřitelná muka.

Policie informovala, že příčinou Susanniny smrti bylo "použití násilí na krku". Podle dosavadních informací policie se dívka stala obětí "sexuálního a násilného zločinu". Po dlouhém hledání ve středu odpoledne objevili policisté tělo dívky v obtížně přístupném terénu ve městě Wiesbaden. Nezvěstná byla už od 22. května, když se večer nevrátila domů ze setkání s přáteli.

Hlavním podezřelým je dvacetiletý Iráčan Ali Bashar. Ten však ještě před nalezením dívčina těla se svými rodiči a pěti sourozenci Německo ve spěchu opustil. Pravděpodobný vrah si ale svobody dlouho neužil, byl zadržen v severoiráckém Irbílu, odkud byl už deportován zpět do Německa.

„Dívka byla jeho přítelkyní. Šli na výlet do lesa a tam zkonzumovali velké množství alkoholu a drog, pak se začali svářit a dívka se pokusila přivolat policii," řekl policejní šéf z města Dohúk Tarík Ahmad. „Podezřelý dostal strach, protože jí ještě nebylo 18 a věděl, že pokud přijede policie, bude z toho vážné obvinění," řekl Ahmad.

Podle vyšetřovatelů se Ali se Sussanou seznámil přes svého mladšího bratra. Dívka zřejmě zemřela již první den po svém zmizení, tedy 23. května. Předtím ale podle kriminalistů prožila velmi bolestivá muka. Pachatel či pachatelé ji zřejmě mučili celou noc. „Susanna byla zpočátku nejspíš obtěžována dvěma pachateli. Ti ji začali bít a ona před nimi utekla do pole. Oni ji ale dostihli a začali ji týrat,“ uvedl deník Kronen Zeitung.

Ráno pak dívka měla násilníky prosit, aby ji pustili domů. Irácký migrant se však obával, že by vše prozradila policii, tak ji k sobě přitáhl zezadu a uškrtil ji. Po několika hodinách se vrátil na místo činu a dívčino tělo odtáhl k železniční trati. Navíc ho zakryl větvemi, aby bylo obtížnější ho najít.

Z mobilního telefonu Sussany ještě v noci z 22. na 23. května odešla prostřednictvím aplikace WhatsApp zpráva, která měla uklidnit rodinu a případné pátrače svézt ze stopy. „Mami, nevrátím se domů. Jsem se svým přítelem v Paříži. Nehledejte mě. Za dva až tři týdny přijedu. Ahoj,“ psalo se v ní. Tento vzkaz dostala její matka Diana F., která nevěří, že by ji psala její dcera – alespoň ne dobrovolně.

Policie v iráckém Kurdistánu agentuře Reuters potvrdila informace německých médií, že 20letý Iráčan se k vraždě čtrnáctileté dívky přiznal.

Témata: vražda čtrnáctileté Němky Susanny F. Německo