Hanychová a Soukup v ohrožení? Krvavá potyčka ve španělském ráji

Španělská policie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

18. července 2022 20:45

Část léta tráví letos ve španělském letovisku Marbella aktuálně nejsledovanější pár českého šoubyznysu tvořený Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem. V noci na dnešek tam došlo ke krvavé potyčce.

Pět zraněných si celkem vyžádala v noci potyčka v jihošpanělském městě. Podle místních médií byli na diskotéce čtyři lidé postřeleni, stav dvou z nich je vážný. Pátým zraněným je střelec, jehož pobodali nožem a jehož policie zadržela.

Incident se stal asi hodinu po půlnoci, kdy na nouzovou linku 112 volalo několik lidí. Někteří uváděli, že slyšeli několik výstřelů v podniku Opium Beach Club a viděli, jak z něj utíká pryč mnoho lidí. Když přijela na místo policie, bylo na zemi několik zraněných, uvedl španělský deník ABC. Podle něj je střelcem čtyřicetiletý muž, který rovněž skončil v nemocnici, kde pod policejním dohledem čeká na další vyšetření. Pobodán byl na hlavě, krku a zádech.

Ve vážném stavu jsou na jednotce intenzivní péče dvaatřicetiletá žena a stejně starý muž. Podle agentury AP jsou to Irové.

Témata: Španělsko Policie Španělsko