30letého synka konečně dostali z domu! Ubožák na otce volal policii

Michael Rotondo 3

Autor: stars24.cz

2. června 2018 4:17

Rodiče v Camillusu ve Spojených státech se po osmi letech snažení dočkali a jejich nyní 30letý syn se v pátek odstěhoval. Proces odchodu z rodného hnízda nebyl snadný, nejprve se Mark a Christina Rotondoovi pokoušeli syna Michaela k odstěhování přemluvit, poté mu zaslali několik formálních dopisů a nakonec se obrátili na soud, který stanovil týdenní lhůtu, která v pátek vypršela.

Michael nucený odchod považuje za velkou nespravedlnost a s rodiči se již nikdy nechce vidět.

Soud před týdnem rozhodl, že Michael musí dům opustit. Zamítl půlroční lhůtu, kterou potomek pro hladké přestěhování požadoval, a k odchodu mu dal týden. To Michael splnil a z domu se odstěhoval jen pár hodin před vypršením lhůty.

Michael zatím ubytování nemá, chce si nejdříve týden pronajímat byt přes internetovou službu Airbnb a poté se přestěhuje k bratrancovi, než si prý najde něco trvalého. Věci, které si od rodičů odvezl, se dočasně rozhodl uložit v pronajatém skladu.

Z domu rodičů si Michael odstěhoval především hračky, o kterých tvrdí, že patří jeho synovi. Při stěhování došlo i na incident, kdy Michael zavolal na otce policii, protože ho nechtěl pustit do sklepa, aby si tam vzal stavebnici Lego. Otec mu ji nakonec našel a donesl.

Hledání práce se Michael zatím věnovat nechce a tvrdí, že se soustředí na to, aby získal syna do péče. To mu ale již soud v minulosti zamítl. Peníze na živobytí plánuje získat prodejem svého vozu a také tím, že svůj životní příběh zpeněží. Zvažuje rovněž, že své rodiče zažaluje, aby mu vrátili jeho grafiku v ceně několik tisíc dolarů.

Témata: Michael Rotondo USA