To je p***! Komentátorka brutálně zaútočila na dceru prezidenta

Ivanka Trumpová

Autor: ČTK, stars24.cz

1. června 2018 21:32

Politická komentátorka Samantha Beeová ve svém pořadu v televizi TBS počastovala dceru amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanku vulgární nadávkou odkazující na ženské přirození. Učinila tak ve výzvě, aby Ivanka něco udělala s Trumpovou tvrdou přistěhovaleckou politikou. Beeová se následně na twitteru omluvila, podle Trumpa to ale nestačí.

Beeová hovořila o přistěhovalectví a v této souvislosti v případě přistěhovalců bez dokumentů kritizovala praktiku oddělování dětí od rodičů. Následně připomenula, že Ivanka zveřejnila na instagramu fotku se svým dítětem, které objímá. Poté prezidentovu dceru vyzvala, aby něco s otcovými imigračními praktikami udělala. Svůj komentář zakončila urážkou.

"Proč nevyhodí netalentovanou Samanthu Beeovou, která ve svém propadákovém pořadu používá děsivý slovník? Naprosto dvojitý standard," napsal na twitteru Trump v očividné narážce na případ komičky Roseanne Barrovové, které televize ABC kvůli rasistické poznámce zrušila její sitcom Roseanne. Barrová na bývalou černošskou poradkyni exprezidenta Baracka Obamy nepřímo přirovnala k opici.

Beeová se mezitím Ivance i divákům na twitteru omluvila. "Bylo to nemístné a neomluvitelné. Překročila jsem hranici a hluboce toho lituji," napsala.

Témata: Ivanka Trumpová USA