Brutální útok v Bratislavě! Cizinec po kopanci do hlavy skončil v umělém spánku!

Policie SR, ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 20:04

V pátek v noci bylo v centru Bratislavy hodně rušno. Policisté museli zasahovat po brutálním útoku na ulici Obchodní, odkud se ozýval ženský křik. Místo je známé tím, že se na něm nacházejí noční kluby.

Po příjezdu na místo policisté podle serveru Topky.sk zpozorovali několik osob včetně muže, který ležel na zemi a podle slov zúčastněných měl být fyzický napaden jinou osobou.

Policisté na základě popisu zadrželi pro podezření ze spáchání trestného činu 28letého muže, který byl odvezen na příslušné policejní oddělení. „Zraněnému muži, který se v době příjezdu hlídky nacházel v bezvědomí, policisté poskytli až do příjezdu záchranářů potřebnou první pomoc. Následně byl muž převezen do jedné z bratislavských nemocnic," informoval bratislavský krajský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Napadeným je podle serveru 36letý muž, zřejmě Filipínec. Ten byl převezen do bratislavské nemocnice v kritickém stavu.  Údajně má rozsáhlé krvácení do mozku. „Dostal do hlavy pořádný kopanec, jen jeden. Spadl na zem a nehýbal se," popsal svědek.

Prvotní informace dokonce hovořily o tom, že cizinec v nemocnici zraněním podlehl. „Muž je v kritickém stavu v umělém spánku," řekla mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava Eva Kliská.

„V této souvislosti zahájili vyšetřovatelé trestní stíhání ve věci trestného činu ublížení na zdraví v souběhu s trestným činem výtržnictví. Bližší informace k případu bude možné poskytnout, když to procesní situace umožní," dodal Szeiff.

Témata: Slovensko Policie SR krimi