Eminem útočí na Trumpa: Prezident je kamikadze. Američané "kurevsky nenávidí Trumpa"!

Eminem Rips Donald Trump In BET Hip Hop Awards Freestyle Cypher

Autor: stars24.cz, ČTK

12. října 2017 2:48

Americký rapper Eminem se ve svém novém rapovém počinu nevybíravě pustil do prezidenta Spojených států, kterého častuje nevybíravými výrazy včetně nadávek.

Video vzniklo podle agentury AP minulý týden v garážích v Detroitu a bylo zveřejněno v úterý v rámci udílení hiphopových cen Hip Hop Awards.

"V úřadu je nyní kamikadze, který zřejmě vyvolá jaderný holokaust," rapuje o prezidentovi Eminem. Dále mimo jiné konstatuje, že rasismus je jediná věc, ve které je Trump úžasný. Trumpa, kterému je 71 let, nazývá 94letým rasistickým dědulou.

Eminem rovněž v textu tvrdí, že kritikou hráčů Národní fotbalové ligy (NFL), kteří při hymně na protest proti násilí vůči menšinám v USA poklekávají, Trump jen odvádí pozornost od skutečných problémů, jakým je například Portoriko. To se vzpamatovává z následků ničivého hurikánu.

Známý raper rovněž kritizuje Trumpa za to, že se obklopil kontroverzními lidmi, jako je nyní již bývalý hlavní stratég Bílého domu Steve Bannon, kterého podpořila rasistická organizace Ku Klux Klan.

Eminem rapuje i o tom, že Trump nemá rád válečné veterány, kteří padli do zajetí. Tím naráží na Trumpovu kritiku senátora Johna McCaina, který byl během války ve Vietnamu pět let zajatcem. "Mám rád lidi, kteří nebyli v zajetí," odpověděl v roce 2015 Trump na dotaz, zda McCaina považuje za válečného hrdinu, připomněla televize CNN.

Kritiku prezidenta uzavírá Eminem tím, že Američané milují svou armádu a svou zemi, ale "kurevsky nenávidí Trumpa".

Témata: Eminem Donald Trump