Útok v německém Frankfurtu: Zraněno několik lidí, útočníka zadržela policie!

Německá policie, ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2021 12:28

V úterý dopoledne došlo v německém Frankfurtu nad Mohanem k útoku, při kterém bylo zraněno několik osob. Na twitteru o tom informovala tamní policie, podle níž už lidem nehrozí žádné nebezpečí.

Frankfurtská policie na twitteru uvedla, že obdržela hlášení o jedné osobě, která zranila několik dalších lidí. O rozsahu a povaze zranění se v příspěvku nepíše. Útočník byl zatčen, lidem by nemělo hrozit žádné další nebezpečí.  

#Frankfurt #BahnhofsviertelEs wurde eine Person gemeldet, die mutmaßlich mehrere andere Personen verletzt haben soll; sie wurde sehr zeitnah festgenommen.Die genauen Tatumstände sind aktuell Gegenstand der Ermittlungen.Es besteht keine Gefahr mehr.Weitere Infos folgen.

— Polizei Frankfurt (@Polizei_Ffm) January 26, 2021

Podle deníku Frankfurter Rundschau došlo k útoku poblíž hlavního vlakového nádraží, policisté oblast kolem důležitého dopravního uzlu uzavřeli. 

Okolnosti trestného činu jsou nyní předmětem dalšího vyšetřování. V německých médiích se však již objevily zatím nepotvrzené informace, že zadržená osoba jednala pod vlivem drog.

Témata: Německo Policie Německo Breaking News