Šokující příběh: Z obézní dívky se stala tato rajcovní kočka + FOTO

Josephine Desgrand se proměnila z obézní koule v krasavici. 12

Autor: Jan Novák, stars24.cz

11. března 2018 16:03

Už jsme vám ukázali několik inspirativních příběhů, kdy lidé shodili neuvěřitelná kila a splnili si svůj sen. Příběh Josephine Desgrandové je ale něčím výjimečný, jak informuje server News.com.au. Prohlédněte si všechny fotografie v naší galerii. Uvidíte tu dramatickou proměnu a pochopíte, že to jde, když se chce.

Život Josephine z Hervey Bay v Austrálii se za poslední rok zcela změnil. Podařilo se jí za tuto dobu shodit polovinu své dřívější váhy, když z neuvěřitelných 120 kilogramů nyní disponuje pouhými šedesáti. A to zaujalo média po celém světě.

Desgrandová už na tom byla tak špatně, že si musela nechat prodloužit bezpečnostní pásy v autě. A jaký byl důvod její obezity? Hodně jídla sport byl pro ní něco nepředstavitelného. Namísto zdravých potravin konzumovala velké porce a jídlo hltala. To ji přivedlo až k váze 120 kilogramů. Nakonec tato váha způsobila, že nemohla vykonávat běžné činnosti. Nakupovala v bazarech, z čehož měla další deprese. I přesto, že se dostala do některých džínů, nenáviděla pohled na sebe. V tu chvíli přišel den, kdy učinila okamžité rozhodnutí, že musí snížit cukr a příjem sacharidů. Zhubla natolik, že se se svým přítelem dokonce každý vešel do jedné nohavice od kalhot. A jak dosáhla této radikální změny životního stylu? Měla motivaci, když viděla své přátele. A chtěla být také přitažlivá, jako oni. Hlavní je, snížit v potravě cukr. Diety nepomohly. Pak zanalyzovala co jí a byla v šoku, kolik cukru spotřebuje. Cukr je prostě téměř ve všem.

"Rozhodnutí o tom, že jsem ho vyřadila z mé stravy, bylo nejlepší rozhodnutí v mém životě. Bylo to zpočátku velmi obtížné; první dva týdny byly tak těžké, ale přesvědčení mě pohánělo. Pak jsem si zvykla." "Také jsem četla, že cukr je stejně návykový jako drogy. To je šílené, ale úplně tomu věřím.“ Nyní žije společenským životem, čehož se dříve stranila. Byla plachá a styděla se.

A co vlastně jí? Konzumuje jídla, jako vejce na snídani, kuřecí salát, quiche, sladké brambory nebo steak. Opravdu, nejtěžší je zbavit se závislosti na cukru, říká Josephine. První dny jsou bolestivé, člověk je nepříjemný, unavený a nic ho nebaví. "Moje rada je jednoduchá. Důležité je se rozhodnout. Nic neodkládejte, mějte pevnou vůli. Není to snadná cesta, ale stojí to za to. Zvládla jsem to já, zvládnete to i vy," vzkázala lidem Desgrandová.

Témata: Josephine Desgrand obezita obezita Hubnutí zdraví