Muž namluvil ženě, že byl unesen! V kasinu čekal na peníze

Harzard, ilustrační fotografie

Autor: stars24.cz

9. března 2018 8:58

Hráčská vášeň a nedostatek peněz očividně přiměly Jonathona Davise z amerického státu Oklahoma k tomu, aby se pokusil před svou manželkou předstírat, že byl unesen. Čekání si krátil v kasinu, kde ho také policie dopadla, informovala zpravodajská stanice Fox News.

Davis posílal manželce textové zprávy z mobilního telefonu, ve kterých se vydával za únosce. Chtěl, aby mu žena poslala peníze na internetový platební systém PayPal. Aby zvýšil ochotu své ženy peníze vyplatit, poslal jí i fotografii zlomeného prstu se vzkazem, že bude v jejich lámání pokračovat, dokud nedostane výkupné. Podle magazínu People žádal 375 dolarů (7700 Kč).

Po třech dnech se žena obrátila na policii, která obratem Davisův mobilní telefon lokalizovala v jednom z kasin v Tulse. Když na místo policisté přijeli, Davis seděl sám u hracího stolu a u sebe měl i telefon, ze kterého zprávy posílal.

"Moc dobře připraven nebyl," řekl k případu policista Jason Woodruff. "Ani nevím, zda to měl promyšlené v dlouhodobějším horizontu," dodal. Nyní Davis čelí obvinění z vydírání.

Témata: zajímavosti USA Kasína