Nemravná anatomie? Tahle zvrhlá učitelka svedla svého žáka

Gabrielle Bauman (nemravná učitelka) 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. ledna 2018 10:52

Pětadvacetiletá učitelka biologie Gabrielle Baumanová z amerického Kansasu se přiznala, že měla šestiměsíční aférku s jedním ze svých studentů. Soud ji za to sice odsoudil, byl na ni ale poměrně mírný.

Gabrielle Baumanová, bývalá učitelka biologie a anatomie na střední škole, byla zatčena v loňském srpnu. Byla obviněna z toho, že od listopadu 2016 do května 2017 udržovala intimní vztah s jedním z jejích studentů.

Deník Daily Mail poukazuje na to, že není úplně jasné, jestli šlo o dívku nebo chlapce. Údajná oběť je podle médií osoba starší 16 let, která navštěvovala střední školy v Hiawathě, kde byla pachatelka zaměstnána.“

Policie ihned zahájila vyšetřování, zvrhlá učitelka se ke všemu nakonec přiznala. Vzhledem k tomu, že Gabrielle nebyla nikdy dříve trestána, napařil jí soud pouze tříletou podmínku, vězení se tak vyhne.Její úlet ale přesto bude mít jeden dlouhodobý následek. Dnes již bývalá učitelka se bude muset zaregistrovat jako sexuální delikvent a na tomto seznamu musí zůstat dlouhých 25 let.

Témata: Gabrielle Bauman (nemravná učitelka) USA zajímavosti