Může spáchat Tereza H. sebevraždu? Její blízcí promluvili!

Tereza H. zadržená v Pákistánu

Autor: stars24.cz

15. ledna 2018 11:21

Češka, která byla minulý týden zadržena na letišti v Pákistánu s devíti kily heroinu, se stále nachází v tamější věznici. I když se při zadržení na všechny kolem usmívala, její nejbližší se bojí, že úsměv jí dlouho nevydrží.

„Dělat, že je v pohodě, moc dlouho nevydrží. Časem se mohou dostavit myšlenky na sebevraždu. Myslím, že teď v tuto chvíli na sebevraždu myslet nebude. Jestli ji ale pak odsoudí třeba na třicet let, tak si myslím, že myšlenky na sebevraždu přijdou,“ uvádí podle serveru Express člověk z jejího okolí.

O osudu mladé Češky bude jasno v příštích týdnech. V současné době čeká jednadvacetiletá Tereza H., která se v minulosti mimo jiné živila i jako luxusní prostitutka, v pákistánské vazbě.

Je více než pravděpodobné, že za údajné pašování heroinu přes pákistánskou hranici dostane tvrdý a dlouhý trest v tamější věznici.

Největší problém podle jejího okolí bude fakt, jak Tereza H. zvládne pákistánské vězení po fyzické stránce. Zejména hladovění by pro dívku, která byla zvyklá na luxusní životní styl a je velkou milovnicí jídla, byl velký problém.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu