Tereza H. udělala po rozhodnutí soudu něco nečekaného!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 12:09 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 18:19

Tereza je radostí bez sebe z toho, jak rozhodl soud ve věci její žádosti o propuštění z pákistánského vězení na svobodu. Zatím ale zůstává za mřížemi, kde udělala zajímavé rozhodnutí.

Tereza cítí před Vánocemi velkou šanci na propuštění. Jak už vás stars24.cz informoval, soud schválil žádost o urychlené jednání o podmínečném propuštění ve vězení, kde má strávit osm let a osm měsíců. Odsouzená Češka už se tím pochlubila spoluvězeňkyním. 

Tereza dokonce začíná působit dojmem, že s propuštěním a návratem do Česka počítá a hodlá se na něj pořádně připravit. Podle zdroje z věznice se totiž rozhodla, že výrazně zhubne, aby vypadala lépe. 

„Při posledním vážení měla 63 kg, ale hodlá to snížit na 54 kg,“ prozradil serveru blesk.cz zpravodaj Alí Aršád, podle kterého jsou ale možnosti diety v pákistánském kriminále dost omezené. Alespoň tedy zvýšila příjem tekutin a ohledně jídla je více vybíravá.

Češka momentálně doufá, že už tyto Vánoce, od kterých nás dělí jen několik dní, stráví doma, kde by se ráda ukázala ve formě. „Tereza vynakládá velké úsilí, aby vypadala pěkně a upraveně,“ dodal Aršád.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán