Tereza H. už ví, jak soud rozhodl o odvolání: První reakce!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 13:38

Tereza H. věří v úspěch odvolání proti původnímu rozsudku a propuštění na svobodu. Do vězení už dorazilo nejnovější rozhodnutí soudu. Jak na něj Češka reagovala?

Tereza cítí před blížícími se Vánocemi šanci na propuštění. Jak už vás stars24.cz informoval, soud schválil žádost o urychlené jednání o podmínečném propuštění ve vězení, kde má odsouzená Češka strávit osm let a osm měsíců. Právník, kterého chtěla ještě před pár dny vyhodit, už se jí triumfem samozřejmě pochlubil.

„Právník Tereze poslal do vězení dopis s rozhodnutím soudu. Tereza byla moc šťastná a dopis přečetla i svým spoluvězeňkyním, její radost byla tak velká, že dokonce zlíbila miminko jedné z nich,“ prozradil serveru blesk.cz zpravodaj Alí Aršád.

Češka se prý po delším čase opět usmála. „Vzhlédla k nebi a poděkovala Bohu. Byla tak šťastná, že ani nevečeřela a spoluvězeňkyním říkala, že už ji konečně propustí. Samou radostí nemohla ani spát. Podle mého zdroje ve vězení to pro ni byly předčasné Vánoce,“ dodal.

Tereza by si samozřejmě přála, aby to byl jen začátek a ona se brzy dostala na svobodu. Právní zástupce Ašgar Dogar jí slibuje, že ji z případu vyseká. „Už se těším, až Vás propustí,“ slíbil prý blondýnce podle zmíněného webu.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán