Znovu nemilosrdná Tereza H.! Odmítla velmi cenný dar a ctitele poslala do háje!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 13:24

Češka Tereza H. nedávno oslavila 23. narozeniny. V pákistánském vězení je ale pořádně oslavit nemohla! Velký obdivovatel mladé Češky a právník Shoaib Nazi jí sice přinesl dary, ona ho ale bez milosti poslala pryč! A s pokusem o návštěvu neuspěl ani napodruhé!

„Milenec“ Terezy, jak se Nazimu přezdívá, přinesl v polovině května své vyvolené Tereze dary k narozeninám. Nechyběly mezi nimi tradiční pákistánské šaty a boty. O posledním daru, který jí přinesl, ale mluvit nechtěl. Tedy až doteď!

To, že jej Tereza znovu odmítlo, pro něj asi byla poslední kapka! Zdá se, že se vzdal všech nadějí a že mu zbyly jen oči pro pláč! A to dříve prohlašoval, že si mladou Češku chce dokonce vzít! A že to myslel vážně, měl dokázat právě jeden z darů – podle Blesku totiž dívce do vězení přinesl snubní prsten!

Jenže teď se zdá, že se s myšlenkou na manželství s Terezou definitivně rozloučil! Dárek totiž nakonec daroval nějakému žebrákovi před věznicí. „Vrátil se s opravdu zlomeným srdcem,“ tvrdí zdroj u Pákistánu.

Pákistánský právník také údajně prohlásil, že to bylo naposledy, co se za Terezou vydal. Víckrát se prý odmítnout nenechá! „Přeju jí ale samozřejmě pořád to nejlepší. Bůh jí žehnej,“ vzkázal své „milované“ Tereze Shoaib.

Tereza byla v březnu odsouzena na 8 let a 8 měsíců. Verdikt ovšem není pravomocný, odvolala se jak Tereza, která doufala ve zproštění viny, tak i státní zástupce, který žádal trest mnohem přísnější!

Soud by se měl k věci vrátit na začátku září. Z vězení by se nicméně Češka mohla dostat dříve, požádala totiž o propuštění na kauci.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán