Povelikonoční dopravní kolaps v Praze! Kolony zdrží řidiče na desítky minut!

Dopravní kolaps v Praze

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 8:45

Doprava na příjezdech do Prahy dnes ráno opět kolabuje. V kolonách postojí řidiči jak na několika příjezdech do hlavního města, tak v jeho centru. Největší problémy jsou na dálnicích D1 a D8 a na magistrále, v níž obě zmíněné dálnice plynule přechází.

Nejhorší situace je na severním příjezdu do Prahy po dálnici D8 u Zdib, kde probíhají stavební práce. Jelikož D8 plynule přechází v pražskou magistrálu, problémy jsou logicky i na ní, a to přinejmenším do ulice v Holešovičkách.

V kolonách se řidiči zdrží i na příjezdu do Prahy po dálnici D1. Zdržení je čeká už od Průhonic, vůbec nejhorší je však situace od obchodního centra Chodov po křížení s Jižní spojkou na Spořilově, kde navíc ráno došlo k dopravní nehodě.

Na magistrále pak se zdržením počítejte i ve směru do centra hlavního města. Od Pankráce přes Nuselský most až po vjezd do Legerovy ulice je hlášen velmi pomalý provoz. Zdržíte se i v opačném směru, a to v Argentinské ulici a na nájezdu na Hlávkův most.

V kolonách dnes ráno uvízli i řidiči na Bělohorské, Evropské, Plzeňské, Radlické, Průmyslové a Poděbradské. V několika úsecích se automobily zastavily i na Pražském okruhu, konkrétně šlo o úseky u Lochkovského mostu, na přemostění soutoku Vltavy a Berounky a rovněž u Cholupic.

Čtvrtý stupeň provozu nyní hlásí webové stránky Technické správy komunikací na 10 místech. Jde o Jiráskův, Nuselský a Barrandovský most, Letenský tunel a ulice Kbelskou, Svatovítskou, V Holešovičkách, 5. května, Legerovu a Ječnou.

Témata: doprava Praha