Místopředsedkyně ANO Jermanová porodila! Dcerku ale brzy opustí!

Jermanová se pochlubila dcerkou! 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. března 2019 10:54 | Aktualizováno: 14. března 2019 14:24

Místopředsedkyně ANO a zároveň hejtmanka středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová (48) se stala maminkou! V noci na dnešek porodila dcerku, fotkou se ihned pochlubila na sociálních sítích.

„Zdravíme vás s Emičkou! Jsme obě v pořádku a zdravé. Emička se má k světu, má 49 cm a váhu 3 kg,“ pochlubila se Jermanová! Dcerku na svět přivedla v benešovské nemocnici, tamním zdravotníkům poděkovala za skvělou péči.

Kdo by ale čekal, že si teď užije mateřskou, šeredně by se mýlil! Už před porodem prozradila, že návrat do práce plánuje už po šestinedělí. O miminko se prý bude starat její manžel Jakub Pokorný. 

Politička už má z prvního manželství syna. V červenci 2016 se na zámku Konopiště podruhé vdala za svého o patnáct let mladšího snoubence Jakuba Pokorného, který se živí jako kadeřník.

Jermanová působila mezi lety 2013 a 2017 jako poslankyně hnutí ANO. Do Sněmovny se dostala i ve volbách v roce 2017, získala 14 553 preferenčních hlasů. Stejně jako řada dalších politiků ale čelila kritice, že zastává post hejtmanky a poslankyně zároveň.

Jermanová se nakonec poslaneckého mandátu vzdala, nahradil ji Milan Pour.

Témata: Jaroslava Jermanová (hnutí ANO)