Pirátský primátor Hřib má úspěch! Čechy pořádně pobavil!

Zdeněk Hřib vyhlásil netradiční soutěž 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. února 2019 16:43

Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) se postaral Čechům o netradiční zábavu! Na facebooku vyhlásil soutěž, do které se může zapojit úplně každý. Výherce si odnese i hodně netradiční cenu!

Pražský primátor vyzval Čechy, aby si tipli, co je v trezoru. „Zůstal nám tady na magistrátu po předchůdcích. Nevíme, co je uvnitř, a ani k němu nemáme kód,“ vysvětluje. A aby to byla zábava, nabídl výherci i cenu!

„Autor/ka vybraného komentáře vyhrává japonskou aranž lodi, kterou si nikdo nechtěl vyzvednout z tomboly. Osobně předám!“ slíbil Pirát.

Jeho soutěž má mezi lidmi opravdu úspěch! Mezi komentáři se objevují skutečné perly. „Depilátor na obočí Petra Dolínka,“ tipuje jeden z diskutujících. „Ztracené majetkové přiznání pana Béma,“ hádá další.

„Přítomnost s článkem Hitler je gentleman od Ferdinanda Peroutky a hned pod ní Mrázkova složka na Babiše.“ myslí si jiný z diskutujících. Další ale byli o něco vážnější. „Tam uzamkli Vaši předchůdci morálku, odvahu, pokoru a zdravý rozum, proto prosím urychleně otevřít,“ žádá jeden z Čechů.

Podle dalších může mít sejf spojitost s Hřibovou předchůdkyní Adrianou Krnáčovou. „Klíč k pásu cudnosti Vaší předchůdkyně. Já bych to neotvíral!“ radí další.

Asi největší úspěch má ale zatím úplně jiný tip. „Já to vím! Jeden z viteálů Miloše Zemana!“ napsal Luky, který si za svou narážku na Pána zla ze série o Harrym Potterovi sklidil zatím asi 560 lajků.

Další ocenili, jak primátor s lidmi komunikuje. „Takový ten pocit, když člověku dojde, že po celém dni je jedna z mála věcí, co vám zvedne náladu a vyvolá úsměv na tváři, příspěvek Primátora,“ pochvaluje si pan Jakub.

Témata: Zdeněk Hřib Praha sociální sítě