Nejbohatší Čech se plácl přes kapsu! Dceři koupi koně za čtvrt miliardy!

Anna Kellnerová 5

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

20. listopadu 2018 16:01

Dcera nejbohatšího Čecha Petra Kellnera Anna (21) dostala hodně, ale opravdu hodně drahý dárek. Její otec jí pořídil koně zhruba čtvrt miliardy korun! O zvíře měl přitom zájem i miliardář Bill Gates, který jej chtěl koupit své dceři Jennifer!

Kellner své dceři koupil k nadcházejícím koně jménem Catch Me If You Can. Nejde však o žádného domácího mazlíčka, ale o zkušeného závodního koně!

Anna Kellnerová je totiž úspěšná česká závodnice a dvojnásobná mistryně České republiky v parkurovém skákání v kategorii juniorů a dvojnásobná mistryně ČR v kategorii mladých jezdců.

Kellner koupi potvrdil na facebooku. Podle serveru ihned.cz za koně zaplatil zhruba 250 milionů korun. Před nosem jej tak vyfoukl Billu Gatesovi, který za klisnu nabízel v přepočtu „jen“ 200 milionů korun.

Na koni doteď závodila Němka Laura Klaphake Původní majitel koně Paul Schockemöhle k prodeji uvedl, že je velmi šťastný, že se kobyla dostala do dobrých rukou. Koni, stejně jako jeho nové jezdkyni Anně, popřál do budoucna vše nejlepší.

Témata: Petr Kellner Anna Kellnerová