Lži a konspirace! Zeman promluvil o kauze údajného únosu Babiše mladšího!

Miloš Zeman

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. listopadu 2018 20:58

Prezident Miloš Zeman tvrdí, že informace o údajném únosu syna premiéra Andreje Babiše jsou konspirace. Vládu podle něj ohrozit nemohou.

"Mně to všechno připadá jako dosti divoká konspirace. Já mám příští týden pravidelnou schůzku s Andrejem Babišem, tak se ho na to samozřejmě zeptám," řekl Zeman televizi Nova. 

"Myslím si dokonce, že pokud něco napíší česká média, kterým nevěřím ani nos mezi očima, je rozhodně dobré nepodlehnout jejich možná právě dezinformacím," dodal prezident.

Jako člověk, který byl třicet let vystaven obdobné situaci, Babišovi doporučil, aby mu neselhaly nervy. Sám Babiš také popírá, že by byly informace o údajném únosu pravdivé.

"Můj syn je psychicky nemocný. Bere léky, musí být pod dohledem a žije s matkou ve Švýcarsku.  Moje dcera trpí bipolarní chorobou," řekl pro stars24.cz.

"Mého syna nikdo neunesl, z ČR odjel dobrovolně. Tuto věc prošetřovala policie a sama došla k závěru, že se únos nikdy nestal. Odmitám tuto manipulaci a nehorázný tlak novinářů na orgány činné v trestním řízení. Je mi líto, že se tady pořádá hon na moji rodinu, který jsem jim svým vstupem do politiky způsobil," dodal pro stars24.cz Babiš.

Témata: Miloš Zeman Andrej Babiš Andrej Babiš ml.