V Praze se otvírá neuvěřitelný nevěstinec. Živé ženy v něm nenajdete!

V tomto pokoji si můžete vyzkoušet silikonovou pannu

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2018 19:10

Praha se stává dalším z evropských měst, které nabídnou náruživým mužům specifické erotické služby. Privátů nebo takzvaných vykřičených domů najdeme v Česku požehnaně, podnik, který nabízí služby se silikonovými pannami, je zde ale poprvé.

V Evropě sice nejde o novinku, zároveň ale ani o nijak rozšířenou službu. Nevěstince se silikonovými pannami nabízí jen některá velká města, jako Nizozemí nebo Barcelona. Nově je mezi nimi i Praha.

Podnik Naughty Harbor nabízí zájemcům možnost vyzkoušet si zážitek s umělou pannou vytvořenou z poddajného silikonu. Zatímco v Japonsku jde už o poměrně rozšířenou praxi, v Česku je něco takového novinka.

"Budeme doslova přístavem pro osamělé duše, ostýchavé stydlivé partnery nebo řešením potlačovaných fantazií. Pro některé páry možná i přípustnou nevěrou a cestou, jak zachránit uvadající manželství," uvedla firma v tiskové zprávě.

Nevěstinec, který sídlí v centru Prahy, nabízí půlhodinový zážitek s jednou ze dvou pan za 1200 korun, případně hodinový za 1900 korun. Zájemci si zde mohou panny i zakoupit, jejich cena je ale závratná.

Jelikož jde stále o novinku, která není pro domácí užití zatím tolik rozšířená, cena začíná na 50 tisíc korunách. Dovolit si ji tak mohou jen opravdu náruživí milovníci.

Témata: Praha Nevěstinec