Nenasytný Soukup? Devět pořadů na Barrandově mu nestačí, dostane další!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

24. října 2018 16:41

Televizní stanice Barrandov přichází s další novinkou – novou zpravodajskou relací Moje Zprávy. A uvádět ji nebude nikdo jiný než majitel a generální ředitel stanice v jedné osobě – Jaromír Soukup.

Soukup už ve své televizi vystupuje v nejméně devíti pořadech. A většina z nich nese v názvu i jeho jméno - Takový byl týden J. S., Týden podle J. S., Instinkty J. S., Aréna J. S., Kauzy J. S., Jak dopadly Kauzy J. S., Duel J. S a Takhle tu žijeme. Každý týden navíc zpovídá prezidenta Miloše Zemana v pořadu Týden s prezidentem. 

Teď přibude desátý. Už v pondělí 29. října se ve 20:05 na Barrandově objeví nová zpravodajská relace – Moje zprávy. „Pořady, které generální ředitel Jaromír Soukup moderuje, patří dlouhodobě k nejsledovanějším formátům stanice, a tak televize Barrandov vychází svým divákům vstříc,“ tvrdí mluvčí Barrandova Marie Opálková.

Barrandov upozorňuje, že půjde o odlišný formát, než využívají ostatní stanice. „Diváci se mohou těšit na aktuální informace podané zcela odlišnou formou, než je v českém mediálním prostředí obvyklé. Žádné dlouhé vysvětlování, ale nadhled a extra velká porce ironie. Přesně taková bude nová zpravodajská relace,“ dodává Opálková.

Na nový pořad láká diváky i sám Soukup. „Nudí vás klasické televizní zprávy? Mě taky,“ říká v upoutávce. „Proto jsem pro vás připravil zprávy trošku jinak,“ slibuje.

Barrandov donedávna vysílal jinou zpravodajskou relaci s podobným názvem. Naše zprávy však Soukup na konci července zrušil. To vyvolalo pozornost Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, podle které je takový krok v rozporu s licencí, na jejímž základě Soukupova stanice vysílá. Podle ní má totiž Barrandov vysílat zprávy několikrát denně.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov