Kauza uneseného prasynovce Heidi Janků: Matka Tomáška dělá šílené věci! Musí k psychiatrovi!

Heidi Janků v novém videoklipu Dík za tvůj kus ráje 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2018 12:08

Rodina Heidi Janků oslavuje návrat zpěvaččina prasynovce Tomáška. Jediný, kdo nadšený určitě není, je chlapečkova matka Renata Figurová, která jej zřejmě ukryla v zahraničí, aby se k němu nedostal Tomáškův otec! Navíc teď musí podstoupit nepříjemné vyšetření!

Rozvodové pře mezi Renatou a Tomášem Figurovými měly dramatickou dohru! Renata ukryla svého čtyřletého synka až do daleké Indonésie. Doprovod mu měl dělat její bratr. Synovec Janků Tomáš Figura, který svého synka neviděl dlouhých 16 měsíců, proto zburcoval policii.

Ta po Tomáškovi vyhlásila pátrání, záhy se do něj zapojil také Interpol.Tento příběh má prozatím šťastný konec, chlapeček se našel a už je opět u své rodiny doma v Česku!

Renata Figurová má ale kvůli svému chování pořádné problémy! „Myslela si, že když ho uklidí daleko, tak se k němu jeho táta nedostane, a vyzraje tak na systém,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Žena skončila ve vazbě ještě před tím, než byl Tomášek objeven. Nad jejím jednáním ale dál zůstává rozum stát! „To, co paní Figurová předvedla za scény ve chvíli, kdy na ni soudce uvaloval vazbu, donutilo vyšetřovatele požádat o její kompletní psychiatrické vyšetření,“ prozradil zdroj, který má k Figurové velmi blízko.

I kvůli tomu bylo vydáno předběžné opatření, které brání veškerému styku chlapečka a jeho matky. Odborník by navíc měl odhalit, jestli žena scénu nesehrála záměrně. Kdyby totiž byla prohlášena duševně chorou, mohla by z únosu chlapce vyváznout bez trestu!

Rodině jde ale v první řadě o Tomáška. „Teď bude důležité, aby byl Tomík v klidu a zvykl si na normální život, protože to, co žil, doposud normální nebylo,“ tvrdí Heidi.

Témata: Renata Figurová Heidi Janků