Jan Kočka zabil na dálnici otce tří dětí? Vše bylo úplně jinak!

Tragická nehoda, při níž zemřeli dva lidí. Jedním z nich byl Jan Kočka 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. října 2018 14:13

Tragická dopravní nehoda, k níž došlo v pátek na D11, ukončila život Jana Kočky a osmadvacetiletého řidiče kamionu Miloslava. O něm se tvrdilo, že má tři děti, přičemž to poslední se mu narodilo teprve před týdnem. Nyní se ale ukázalo, že je vše jinak!

Osobní vůz značky Mercedes, který Kočka řídil, ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet. Dálnice byla uzavřena v obou směrech, později byl obnoven provoz ve směru na Prahu.

Kočka pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla. Při nárazu zemřel jak Kočka, tak i řidič protijedoucího kamionu, pan Miloslav.

Miloslavu bylo 28 let a se svou partnerkou měl mít tři děti, přičemž to třetí se jim narodilo teprve před týdnem. Jeho matka ale tvrdí, že je vše úplně jinak!

Dezinformaci o dětech podle ní zřejmě šíří jeden z pracovníků firmy, který tvrdí, že je bratrem zemřelého řidiče. Podle Miloslavovy matky zesnulý řidič žádné děti neměl.

"To není pravda. Můj syn byl svobodný a bezdětný. Měl přítelkyni, znali se asi měsíc. Ta paní možná měla nějaké děti, nevím, ale můj syn byl svobodný a bezdětný," řekla televizi Nova matka.

Pro pozůstalé po zesnulém řidiči chtěla uspořádat sbírku Nadace Truck HELP. To ale matka také odmítla. "Ne, žádné sbírky, nic takového. Není pro nikoho," uvedla.

Témata: Jan Kočka