Dva roky od zmizení Míši Muzikářové: Podle její rodiny je vše jinak!

Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2018 11:27

Jsou to necelé dva roky, co zmizela Michaela Patricie Muzikářová z Ústí nad Labem. Policisté mladou dívku nikdy nenašli a případ odložili. Podezření padá na partnera její matky, Otakara S., který spáchal sebevraždu. Rodina ale věří, že dívka stále žije.

Míša zmizela loni v lednu, když ráno vyrazila z bytu do školy, ale tam bohužel už nedorazila. Nevlastní otec Otakar S., který se ji společně s její matkou pokusil už jednou zabít, když pustil oběma plyn, se stal podezřelým číslo jedna a krátce po zmizení Míši spáchal sebevraždu.

U něj v autě se totiž našel například dívenčin mobilní telefon, její osobní věci a v jejím dětském pokoji jeho ejakulát. Pravděpodobnost, že je Míša v pořádku, je tak bohužel podle policie opravdu mizivá.

Lidé z Ústí ale sami neví, co si myslet o její matce, Evě Muzikářové. Jedni ji podle Extra viní z toho, že je nezodpovědná, když své dítě nehledá, jiní si uvědomují její obrovskou bolest.

Rodina ale stále věří, že je dívka naživu. Její babička má při vzpomínce na svou vnučku slzy v očích. "Věřím, že se vrátí," řekla serveru.

Témata: pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová