Program TV Barrandov? Soukup a zase Soukup! Majitel stanice dostane nové pořady!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 20:47

Televize Barrandov představila podzimní vysílací schéma. V programu přibude další pořad moderovaný generálním ředitelem televize Jaromírem Soukupem. Ve středu se bude nově vysílat diskusní Jaromír Soukup LIVE.

V pondělí 27. srpna 2018 odstartuje Skupina Barrandov nové podzimní programové schéma. Barrandovu v první polovině roku klesla sledovanost kanálů meziročně o 19 procent, v divácké skupině nad 15 let byla sedm procent. I kvůli tomu televize od srpna zrušila hlavní zpravodajský pořad Naše zprávy. Zároveň informovala, že pořad nahradí novými zpravodajskými formáty. 

„Novým programovým schématem reaguje televize Barrandov na zvýšený divácký zájem o pořady, které se věnují politice a hlavně velkým ekonomickým a politickým kauzám,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

„Nabídku politickodiskusních pořadů rozšíří ještě nedělní novinka Bez cenzury a středeční Jaromír Soukup LIVE – první a zároveň jediný diskusní pořad, ve kterém dostanou prostor lidé z publika,“ uvedla mluvčí Barrandova Marie Opálková. Velkou roli prý také budou hrát také zábavné pořady, ve kterých diváci uvidí spoustu známých osobností.

Pondělní večery budou patřit osobnostem české kulturní a společenské scény v diskusi Instinkty Jaromíra Soukupa. Čtvrteční večery na stanici budou již tradičně patřit diskusnímu bloku sestávajícímu ze dvou pořadů – TÝDEN s prezidentem a Duel Jaromíra Soukupa.

Diváci nepřijdou ani o další programy moderované Soukupem - Arénu Jaromíra Soukupa či Kauzy Jaromíra Soukupa a na ně navazující nový pořad Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa. Nedělní večery pak budou věnované souhrnu nejdůležitějších událostí za minulý týden v pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov