Mužem roku 2018 se stal Jiří Kmoníček! Česko bude zastupovat na Mister International!

Jiří Kmoníček (Muž roku 2018)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 16:37

Vítězem soutěže Muž roku 2018 se v Náchodě stal čtyřiadvacetiletý strojař Jiří Kmoníček z Šestajovic u Prahy. Od poroty dostal nejvíce hlasů. Do letošního 19. ročníku soutěže se přihlásilo 921 uchazečů, loni jich bylo 784. Na pódiu náchodského divadla se ve finále utkalo 12 mužů ve věku od 23 do 29 let.

Na druhém místě skončil čtyřiadvacetiletý kouč fitness Jakub Kochta z Olomouce. Třetí příčku porotci přiřkli sedmadvacetiletému Jakubovi Jurčákovi z Litoměřic.

Finalista číslo 7. Jiří Kmoníček @jirkakmonicek #jirikmonicek #finalista #muzroku2018 #muzroku

Příspěvek sdílený Muž roku (@muz_roku), Srp 17, 2018 v 11:20 PDT

Soutěžící se v náchodském divadle představili například při promenádě ve spodním prádle, rozhovoru s moderátorem a ve volné disciplíně. "Muž roku je soutěží krásy, povahy, vnitřního vyzařování, jazykových znalostí a inteligence účastníků soutěže," uvedl pořadatel klání David Novotný. Podle propozic musí být soutěžící mezi 20 až 29 lety, musí být svobodní, být občany ČR a mít v Česku trvalé bydliště.

Soutěžního večera se zúčastnil také úřadující nejkrásnější muž světa Mister International Seung Hwan Lee z Koreje.

Vítěz soutěže opět poletí zastupovat Českou republiku na světovou soutěž Mister International a další vítězové poletí na světovou soutěž Mister Supranational a Man of the World. Dva pořadatelem vybraní soutěžící ještě poletí na soutěž Mister Universe a soutěž Mister Global.

V loňském roce získal titul Muž roku třiadvacetiletý osobní trenér Matyáš Hložek z Prahy, který je synem zpěváka Stanislava Hložka.

Výtěžek z akce pořadatelé věnují stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují, stacionáři Cesta v Náchodě a Domovu Na Třešňovce a také Muži roku 2009 Martinovi Zachovi na jeho rehabilitaci po těžkém úraze.

Témata: Jiří Kmoníček (Muž roku 2018) soutěž Muž roku