Drsná hádka mezi Bosákem a Ovčáčkem: Má úplně tě u p*dele! Nestojí ani za odpověď!

Jaromír Bosák 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2018 19:24

Sportovní komentátor České televize Jaromír Bosák pořádně naštval mluvčího prezidenta Miloše Zemana Jiřího Ovčáčka. Ten jej za jeho slova o Rusku a fotbalovém mistrovství pořádně zkritizoval. Ale novinář si to nenechal jen tak líbit.

Bosák v rozhovoru pro Magazín Dnes zopakoval svou kritiku Ruska, které podle něj nemělo vůbec hostit fotbalové mistrovství světa. „Česká republika se může pyšnit unikátem. Sportovními komentátory-politruky!“ zareagoval na Bosákova slova Ovčáček.

Jenže komentátor ČT se nenechal jen tak urážet. „Upřímně, tenhle člověk, myslím onoho nižšího státního úředníka na Hradě, mi nestojí ani za krátkou odpověď...“ vzkázal mluvčímu Bosák.

To ale Ovčáčka jen vyhecovalo k napsání další reakce. „To je dobře, pane Bosáku. Navrhuji nový pořad ČST “Sportovně-politické okénko”. Byl byste skvělým moderátorem. Už teď se překonáváte. Máte ideový potenciál!“ rýpnul si mluvčí.

Do debaty se na twitteru připojili i další uživatelé. A ne vždy mluvili právě slušně. „Jirko, pochopíš, že tě má úplně u p*dele?“ zajímalo jednoho uživatele. „Pan Bosák? Jistěže. Stejně jako všechny televizní koncesionáře, kteří ho živí,“ nebral si servítky mluvčí Hradu.

Další z Čechů pak přímo zaútočil na Ovčáčka. „Česká republika se může pyšnit unikátem. Mluvčím prezidenta, který musel odejít na soukromou střední školu, aby vůbec udělal maturitu!“ zpochybnil Ovčáčkovo vzdělání a kvalifikaci diskutující.

„Na soukromou střední školu jsem musel odejít kvůli tomu, že jsem si nechal obarvit vlasy na zeleno,“ zdůraznil Ovčáček s tím, že se o tom v té době dokonce psalo v novinách.

Nakonec se ale mluvčí opět vrátil k Bosákovi. „Jen ať se účastní, jen ať hlásá své názory! Jsme ve svobodné zemi. Ale ať ke svým ideologickým školením nezneužívá sportovní vysílání ČST,“ vzkázal komentátorovi mluvčí prezidenta.

Témata: Jaromír Bosák Jiří Ovčáček Rusko