Tragická dopravní nehoda na Rychnovsku: Co se na místě stalo?

Při čelním střetu dvou osobních aut zemřeli v pátek na Rychnovsku tři lidé

Autor: ČTK

13. srpna 2022 15:11

Při čelním střetu dvou osobních automobilů na Rychnovsku zemřeli tři lidé. Tragická nehoda se stala v pátek okolo 18:00 na silnici druhé třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách.

K tragické dopravní nehodě, při níž vyhasl život tří lidí, vyjížděli v pátek okolo 18.00 hodiny rychnovští dopravní policisté. Krátce předtím  operační důstojník na lince 158 přijal oznámení o střetu dvou vozidel na silnici 2. třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách, popsali na webu.

"Z dosud nezjištěných příčin tam 33letý řidič Wolswagenu Golf, jedoucí směrem od Rokytnice, vyjel do protisměrné části vozovky, kde se čelně střetl s protijedoucí Fabií směrem od Rychnova, v níž cestovala 46letá žena a 18letý spolujezdec," uvedla policie.

V důsledku střetu všichni tři účastníci nehody utrpěli zranění, kterým bohužel na místě podlehli. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

"Kvůli zajištění všech stop i odklizení následků dopravní nehody byla silnice zavřená několik hodin a řidiči museli jezdit po objízdných trasách přes okolní obce," dodala policie.

Určení přesné příčiny nehody i veškerých jejích okolností je nyní předmětem vyšetřování rychnovských policistů dopravního inspektorátu a služby kriminální policie a vyšetřování.

Témata: Nehody aut Dopravní nehody Královéhradecký kraj