Požár v Libni: Hořelo vybavení bytu, jeden člověk zemřel

Při večerním požáru vybavení bytu v Andrštově ulici v Praze 8 zemřel člověk

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

28. prosince 2021 12:52

Při požáru vybavení bytu v Andrštově ulici v Praze zemřel večer jeden člověk. Hasiči z domu museli evakuovat pět lidí.

Záchranáři vyšetřili jednoho člověka, převoz do nemocnice nebyl nutný. Vyplývá to z vyjádření pražských hasičů a záchranářů na twitteru.

"Hoří vybavení jedné místnosti, používáme jeden vodní proud a zasahujeme v dýchací technice," uvedli hasiči na twitteru kolem 20:30. Později doplnili, že byla nutná evakuace pěti lidí, jednoho člověka hasiči zachránili a jeden člověk požár nepřežil.

Na místě posádka záchranářů, lékař, inspektor, speciál Atego a nyní jede bohužel i koroner. Jedné osobě jsme bohužel nedokázali pomoci, její zranění byla neslučitelná se životem. Jednoho člověka jsme vyšetřili, změřili hladinu CO - bez kritických hodnot a nutnosti transportu. https://t.co/gnXhLGs574

— ZZS HMP (@zzshmp) December 27, 2021

Záchranáři vyslali na místo posádku záchranářů, lékaře, inspektora a speciální vůz Atego. "Nyní jede bohužel i koroner. Jedné osobě jsme bohužel nedokázali pomoci, její zranění byla neslučitelná se životem. Jednoho člověka jsme vyšetřili, změřili hladinu CO - bez kritických hodnot a nutnosti transportu," dodali na twitteru záchranáři.

Témata: Požáry