PRVNÍ PRIMARK v Česku je tady! Víme, kdy se otevře!

Primark, ilustrační fotografie.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

2. června 2021 14:22 | Aktualizováno: 2. června 2021 14:50

Irský módní řetězec Primark otevře svou první prodejnu v České republice na pražském Václavském náměstí ve čtvrtek 17. června v 9 hodin. Společnost o tom informovala v tiskové zprávě.

Doposud museli čeští zákazníci této značky jezdit do Drážďan, v druhé polovině tohoto měsíce se však konečně dočkají nákupů v Primarku také v Česku. Nová pobočka o celkové rozloze 4600 metrů čtverečních se bude nacházet celkem na třech podlažích.

"Jsme potěšeni, že můžeme zákazníkům v Praze nabídnout proslulou módu a ceny Primarku, a nemohli bychom si pro náš první obchod v České republice přát lepší lokalitu než na ikonickém Václavském náměstí," uvedl Maciej Podwojski, oblastní manažer společnosti pro Polsko, Slovinsko a Česko.

Podle něj představuje střední a východní Evropa pro společnost důležitý nový trh. Primark ostatně zároveň oznámil podepsání nájemní smlouvy na otevření svého prvního obchodu u našich východních sousedů na Slovensku.

"Naše nová prodejna v srdci Prahy nabídne českým zákazníkům jedinečný zážitek z nakupování. Pracovali jsme opravdu tvrdě, abychom se ujistili, že je obchod připraven a vybaven nejnovější módou, trendy a produkty pro každodenní potřeby," dodala vedoucí pražské prodejny Eric Paul. 

Zákazníci se mohou těšit na trendy oblečení z kolekce jaro/léto i speciální edice pro fanoušky filmu Lilo & Stitch nebo basketbalové NBA. V nabídce nebude chybět ani rozrůstající se řada udržitelné módy pod značkou Primark Cares.

Témata: primark