Nová česká hymna si zaslouží i novou vlajku. Tady je!

Leoš Mareš a jeho návrh nové české vlajky!

Autor: Jan Novák, stars24.cz

1. dubna 2018 13:40

Před několika dny se objevila informace, že by se mohla prodloužit česká hymna – alespoň ta pouštěná na olympijských hrách nebo jiné mezinárodní soutěži. Případně by také hymna mohla mít dvě sloky. S nápadem přišel Český olympijský výbor (ČOV). A na internetu už se čile spekuluje, jaká by naše nová hymna mohla být. A další nápad na sebe nenechal dlouho čekat.

Jeden z nejvýznamnějších českých zpěváků Leoš Mareš dostal nápad. K líbivě znějící nové hymně by bylo vhodné navrhnout i novou českou vlajku. "Tak jsem k té nové hymně vyrobil rovnou i novou českou vlajku a myslím, že super!," prezentuje svůj dokonalý nápad na sociálních sítích oblíbený zpěvák a moderátor.

Když se na novou vlajku podíváte, zjistíte, že je geniální. Zobrazuje v sobě vše, co český národ umí, jak se chová, kdo jej vede. Všechny tyhle ctnosti jsou v této vlajce zaznamenány. Pořádek, loajalita, skromnost, soucit, perfekcionismus, milujeme špagety, hospody, večírky. A samozřejmě, vše důležité se motá kolem Prahy.A lidé snahu umělce hned ocenili krásnými příspěvky na sociální síti: marie.markgrafova??? myslím, že to k sobě pasuje skvěle!vvladimiraTeď už zbývá jen změnit hranice. Trochu bych je protáhla někam do tepla.jarohajek Ideální i jako vzor na novou kombinézu pro @esterledeckabrejchaj K té nové hymně sedí úplně přesně. ?nebo další jako... Slušnej oddíl atp.A jak se líbí vám?

Témata: státní hymna Vlajky států Leoš Mareš