Tragédie ve Frýdlantu nad Ostravicí: Tři lidé se topili v řece, jedna osoba zemřela!

Řeka, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

2. dubna 2021 19:45 | Aktualizováno: 2. dubna 2021 20:22

Smutný velikonoční zásah mají za sebou moravskoslezští policisté. Ve Frýdlantu nad Ostravicí dnes zasahovali u tragické události. Tři lidé se topili v řece, jedna osoba zemřela, další je nezvěstná.

O tragické události informovala moravskoslezská policie po 19. hodině na twitteru. Podle příslušníků došlo ve splavu řeky v odpoledních hodinách k tonutí trojice osob.

Ve Frýdlantu nad Ostravicí ve splavu řeky dnes odpoledne došlo k tonutí tří osob.Dvě osoby byly z vody vytaženy a resuscitovány. Bohužel i přes pomoc jedna zemřela a druhá je v kritickém stavu.Po třetí osobě patráme a zjišťujeme další okolnosti této tragické události. #policiemsk

— Policie ČR (@PolicieCZ) April 2, 2021

"Dvě osoby byly z vody vytaženy a resuscitovány. Bohužel i přes pomoc jedna zemřela a druhá je v kritickém stavu," uvedla policie na sociální síti.

Po třetí osobě, která se ve vodě topila, se nadále pátrá. Na místě zasahuje i policejní vrtulník s termovizí. Zároveň probíhá vyšetřování, policisté zjišťují okolnosti tragédie.

Podle informací ČTK šlo o tři mladíky ve věku okolo 20 let. Tělo jednoho se našlo u splavu, kde se událost stala. Oživit se ho už nepodařilo. Tělo druhého policisté vytáhli z vody níže po proudu. Tento muž je podle policie v kritickém stavu v nemocnici. 

Témata: Policie ČR řeky