Při požáru jí zemřely tři děti! Matka udělala neuvěřitelnou věc!

Požár rodinného domku v Oleksovicích na Znojemsku 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 6:34

Matka tří zesnulých dětí dorazila na spáleniště hned po poruštění z nemocnice. Žádný zármutek však na ženě nebyl vidět. Všichni byli její reakcí překvapeni, žena přijela v doprovodu kamarádů a hned potom odjela do restaurace. Tohle nikdo nečekal!

Hasiči, kteří stále ještě pracovali na spáleništi, kde se 12. března stala velká tragédie při níž uhořely tři děti, byli šokováni z reakce jejich matky. „Jedeme se naobědvat,“ řekla matka, která právě přišla o všechny své děti. Uvedl to pro Blesk jeden z hasičů, který byl její reakcí velmi zaskočen.

„Nefoťte nás! Budu vás žalovat,“ křičela žena na přítomné novináře. Z celé situace byli v šoku i kriminalisté. Podobnou reakci ještě nikdo z nich neviděl. Matka podle všech informací nedávala najevo žádnou známku mateřské lásky. 

„Mateřský pud je jediný silnější než pud k vlastnímu životu. Z toho lze odvodit, že matka, která se ocitne v situaci, že jsou ohroženy její děti, a ona se jim nesnaží pomoci, je nestandardní,“ uvedl známý psycholog Karel Humhal. Nevyvrátil však, že za chováním matky mohl být i šok způsobený tak tragickou událostí. 

Celá tragédie se stala na Znojemsku. Dospělí z hořícího domu přežili. Tři děti bohužel na následky požáru zemřely. "Čtyři dospělé jsme rozvezli do zdravotnických zařízení. Zasahovala tam i letecká záchranná služba. Ženu staršího věku jsme přepravili vrtulníkem na urgentní příjem do Brna. Další tři dospělé jsme vezli do znojemské nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Celá věc je zatím ve vyšetřování kriminalistů, ti se snaží najít, co bylo příčinou vzniku požáru.

Témata: požár rodinného domku v Oleksovicích na Znojemsku (12.3.2018)